Фестивал "Морски изгреви"

Заповядайте в китния Ахтопол!

Едно селище запазило древния си дух, чара на малките улички, спокойствието, тишината и автентичността.
В това благословено място Ви каним в разгара на сезона,
в края на месец юли, на фестивал „Морски изгреви”!

1/4

Фестивалът цели Ахтопол да стане притегателно място за хората с интерес към природосъобразния начин на живот, за търсещите спокойствие, чистота и запазена природа. Призовава към опазване на еко-системата на региона около този единствен град по Черноморието, влизащ в границите на парк Странджа.

„Морски изгреви” обединява изкуството, духовността, здравето и красотата в един формат, информира и популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти – духовно, физическо, емоционално здраве. Духовността и изкуството отварят вратите на себепознанието, което е в основата на една здрава, хармонична и освободена личност.

Този Фестивал има за идеен двигател издигането на хората на по-висок пиедестал, обръщане навътре към душите ни, отваряне на сърцата за силата на безусловната Любов, тази, която променя живота и го извежда към радостта, здравето, благоденствието и просперитета!

 

Началото е поставено през 2014 г. с подкрепата на кметство Ахтопол, Корпорация „Сибирско здраве” и       строителна фирма „Неополис”.


Всяко следващо издание се разгъва в още по-голям формат и получава подкрепата на кметството, будното население на Ахтопол, както и на непрекъснато нарастващия  брой почитатели.

Със съдействието на: