На Фестивала Корпорация "Сибирско Здраве"

ще бъде представена с лекцията

"Принципи на Троичното Здраве"

Водещи: Ангел Ангелов и Васил Райков

Заедно с всички прекрасни участници във фестивала и ние от "Сибирско Здраве" ще имаме удоволствието да разкажем и покажем как човек може лесно и с радост да постигне най-ценните неща в живота - Здраве, Знание и Благоденствие.
Ще видите една научна концепция за троично здраве от ново измерение, в която е заложен един от основните принципи във вселената: "Чистота-Енергия-Хармония". Това знание може да се приложи на всички нива от системата тяло-ум-дух и да подпомогне развитието на потенциала ни.

Когато здравето е наша основна ценност, ведно с успеха и знанието, ние се движим целенасочено по нашия земен път.
Как да съчетаем тези важни аспекти от живота и да бъдем преизпълнени с енергия? За тази цел е необходимо да избавим тялото, ума и духа от всички "токсични" елементи.
Кои са те и как да се справим с тях ще обясним подробно в лекцията на "Сибирско Здраве" за "Принципи на Троичното Здраве".

 Ангел Ангелов и Васил Райков ще представят "Сибирско здраве" на 21 юли от 19.00 часа

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • Yelp - White Circle
  • Yelp - Black Circle

Корпорация „Сибирско здраве”

Корпорация „Сибирско здраве”- България е основател и организатор на фестивал „Морски изгреви” посветен на изкуството, духовността, здравето и красотата.

Корпорация „Сибирско здраве” е основана през 1996 год., в Новосибирск – културен и научен център на Сибир. Компанията ползва най-чистите билки от дивата природа, от региона на Сибир – Горен Алтай, от екосистемата на езерото Байкал с над 2600 растения и животни – някои единствени за света.

През всички тези близо 20 години Компанията разработва, произвежда и разпространява широка линия от:
      - патентовани биологично активни добавки към храната;
      - сибирска колекция от лечебни балсами за целия организъм;
      - натурална козметика и грижа за кожата.


Духовността и изкуството отварят вратите на себепознанието, което е в основата на една здрава и стабилна личност. Тогава и въздействието на биологично активните добавки достига своята максимална ефективност. Затова, Корпорация „Сибирско здраве” е инициатор за разпространението и популяризирането на темите за личностно и духовно развитие, в представянето на древните и традиционни методи за лечение, в поддържане на физическото здраве и красота.


Продуктите на Корпорация „Сибирско здраве” помагат да се удължи активното дълголетие, значително подобряват качеството на живот, помагат да бъдем красиви и успешни. Чрез своите повече от 350 оздравителни и козметични продукта “Сибирско здраве” е символ на здравословен начин на живот, щастие, красота и богатство.

Корпорация „Сибирско здраве“ има пълен цикъл на производство, от идеята до продукта и неговата дистрибуция, всичко се управлява и извършва от Компанията.

Продуктите се създават в партньорство с 16 водещи изследователски и медицински института на Русия, обединени в Научно-Иновационен  център.

Всяка година ръстът на стокооборота на Компанията е между 70% и 80%.

Мисията на Компанията е да създава истински продукти за здраве, да помага на хората да живеят ярък и свободен живот!

Дава възможност на всеки да се присъедини към новата класа на лидери-предприемачи, които правят света около себе си по-добър!