Семинар с Ваня Стойчева:
Как ангелите помагат на практика?

Ще се състои на 21 юли от 10.30 часа
в галерия "АлтерЕго" - читалище
 

Как ангелите помагат на практика?

Семинар за връзка с нашите водачи и ангели, и използване на тяхната помощ както за най-мащабни дела, така и в най-ежедневния детайл.

 

Една основополагаща практика за всеки, който иска да заживее живота си в осъзнатост и непрестанна връзка с Духа.

 Ангелите са до нас, не само за да ни вдигат до неземни усещания в практиките и медитациите, но и за да ни помогнат и в най-дребните практични неща - от карането на кола през намирането на ключове, в спешни ситуации, търсене на работа, изцеление, подобряване на любовни отношения, зачеване и раждане, избиране на подохдящи дрехи дори.

В тази пракитка ще имате възможност да разберете ангелския език, за да можете да следвате знаците още по-добре, да преуспявате във всяка сфера на живота, да усъвършенствате интуитивните си дарби в още една степен. Ще можем да споделим ентусиазиращи истории за ангелска помощ, защото всеки със сигурност е имал доказателства за такава.

Ще направим практика по връзка с личните ангели пазители и Архангелското семейство. Тази силна инициация може буквално да промени живота ви. Това се случи на мен. Утре може да си ти.

Практиката ще бъде под патронажа на АА Михаил, който е моят личен ангел-водач и с когото заедно сме си поставили за цел да пробудим България за нейното истинско място в картата на новия Свят.