През 2015 год. беше първото участие на Самуил във Фестивал "Морски изгреви", а през 2017 год. последва вторият му концерт. Още след първото изпълнение, публиката беше запленена от нежната и красива музика, създадена да звучи покрай морето, да се лее свободно под открито небе.

Заповядайте, на 25 юли, от 20:00 часа, да се насладим отново на прелестният звук на акустичната китара, във виртуозното изпълнение на Самуил Гелев.

Ще опъне струните на сърцето и душата, ще разказва и размишлява с музиката... хипнотично и самовглъбено, призовавайки спомените ефирно леко, като в поезия...

 

Самуил Гелев

 

Самуил Гелев е роден в София през 1982 година.  Живял е 15 години във Варна, след това 10 години във Враца и повече от 10 години живее в Испания. За радост, пътят му в момента го върна в България.

Свири повече от 20 години на китара и е самороден талант. Не знае кое го е насочило към акустичната китара, станало е от само себе си. Освен музиката, обича спорта и поддържа здравословен начин на живот.

Представя изцяло авторска музика, която носи испанско звучене и е наситена с много лирика и красота. Има самостоятелни изяви в театри, клубове, ресторанти и в България, и в Испания. Известно време е поддържал рок-група, с която е имал участия по клубове, но вече е разформирована. Акомпанирал е на испански поети в техни авторски рецитали.

Към момента Самуил е отдал изключително внимание на своето творчество и споделя своята музика в столичните клубове, взима участие в различни културни събития и фестивали.

Самуил има оформени пет албума и множество записи в YouTube и VBOX 7. 

Участието на Самуил Гелев ще бъде

на 25 юли от 19.30 часа,
 с подбрани авторски композиции.

 

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Yelp - Белый круг