Марияна Анастасова ще ни представи :                 

Лекция - Метод на позитивната ретроспекция- излекувай Вътрешното си дете

Семинар - Изцеление на Вътрешното дете- практики за енергиен баланс

Методът на позитивната ретроспекция е авторска методика и се появи в процеса на работа с курсисти и клиенти, с които все не можехме да стигнем до корена на проблема , използвайки средства на енергийната психология и други начини. Работата е там, че нашето подсъзнание през цялото време отлично знае за какво става въпрос, то знае ние какво търсим и от какво се нуждаем, само че, познайте какво, няма да ни го покаже, докато не се убеди, че вие наистина искате да научите, разберете или осмислите това!

Случва се човекът да декларира, че иска, той и затова е дошъл в кабинета, но в същото време поради определени причини и мотиви, които само Подсъзнанието знае, вътрешно да не иска да стига до по-голяма дълбочина. Страхът, че там можем да открием травмиращи ни случки, думи или намерения, понякога е много силен. Именно затова нашата цел е не толкова да търси травмиращите спомени, а по-скоро различните от предишната реакции към тях.

С Метода на позитивната ретроспекция можем да разберем кои ограничаващи ни убеждения, работят като програми в Подсъзнанието и съответно привличат в живота ни недоимък, болести или други неприятности. Достигаме до тази изключително ценна за нас информация посредством енергийния тест, който винаги ни дава честния отговор на нашето тяло за всичко онова, което се е случило, или се случва в нашия вътрешен свят.

С помощта на Метода на позитивната ретроспекция можем да деинсталираме увреждащите живота ни програми и да инсталираме нови като използваме някои точки-портали в енергийната ни система. Методът предлага още много възможности за трансформация на вътрешните ни нагласи, така че нововъведените Програми да работят в полза на собственото ни благополучие, здраве и просперитет.

Марияна Анастасова ще представи своята тема на 25 юли от 19,30 часа.
Семинарът ще се проведе на 26 юли от 11,30 ч.

Последвайте Марияна:

  • Facebook Social Icon
  • Yelp - White Circle
  • YouTube Social  Icon

Марияна Анастасова

 

Животът ми се състои от две части.

Разделителната линия постави раждането на малката ми дъщеря Димана, моето „специално дете”.

Написах първата си книга „Да докоснеш звезда” в резултат на седемгодишния си опит с различни техники и методи, които прилагах, за да й помогна да започне да се движи, да се смее щастливо, да пръска още повече Любов около себе си…

В първата част от своя живот като телевизионен журналист създадох много документални и художествени филми, бях автор и водещ на предавания за култура и здраве, денят ми започваше и завършваше с прожекторите в студиото и на снимачната площадка…

Смятах, че съм открила своето предназначение…Но въпреки удовлетворението ми от журналистическата професия, оказа се, че това не е така….

Димана ми показа един друг Път, който, както по-късно си дадох сметка, винаги е стоял пред мен и ме е подканял да поема по него, но аз не съм го виждала, а може би просто не ми е стигал кураж…

След тази книга осъзнах колко много майки като мен са жадували за такова четиво, безкрайно съм щастлива, че то им даде Светлина, Надежда и Подтик да погледнат по друг начин на своите „различни” деца.

По това време се срещнах със СУ ДЖОК – уникалната система за лечение и поддържане на здравето, открита от южнокорейския учен проф. Пак Же Ву. Започнах да я опознавам, изучих я до основи, прилагам я от години и я преподавам на всички, които желаят да поемат отговорност за своето здраве!

Прекрасната ми Димана проходи благодарение главно на СУ ДЖОК и така разбрах, че Бог ни е дал здравето в ръцете буквално и преносно, тъй като именно по ръцете се намират онези чудодейни системи на съответствие, чрез които настъпва изцеление и хармония!

По-късно започнах да  изучавам позитивна психотерапия, провеждам семинари по темите за личностното развитие и за това, как сами създаваме реалността, която после преживяваме. Така се появиха цикълът семинари „Уроци по сътворяване”, който се превърна и в отделна рубрика за слушателите на Радио Благоевград, а по-късно и в едноименната АУДИО КНИГА.

Втората ми книга „Пътят на сърцата” – една уникална Програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията с другите хора събра много почитатели, които приложиха на практика техниките, описани в нея за привличане на Любов и откриха за себе си Щастието.

В моите Програми, статии, видеа и книги е личният ми опит, натрупаните знания, осмислените ми прозрения и всичко това искам да споделя с онези, които жадуват да подобряват здравето и живота си, както и да създават своята „реалност” такава, каквато искат да я преживеят…

Мога да ви помогна в това, но не и да го направя вместо вас.

Всеки сам трябва да прекрачи… страховете, може би и предразсъдъците си, „втвърдените” си убеждения и кой знае, може би и целия си досегашен опит…

Това може да е най-прекрасното приключение в живота Ви…

Прием по кабинет:

Биорезонансна диагностика и терапия

Биорезонанс – езикът на енергията в нашето тяло

​Този най-съвременен подход за диагностика съчетава знанията на източната медицина за холистично здраве на човешкия организъм и достиженията на медицинската науката, кибернетика и биофизиката.

Диагностиката продължава около час и спестява не само време и средства, но също и понякога болезнените манипулации, които се налагат при използването на някои други методи на диагностика. Изследването дава информация за всички системи в организма, определя патологичния процес още в началния му стадий на развитие, т.е. когато клинични проявления все още няма.

​ При открити нарушения, апаратът предлага МЕТА-ТЕРАПИЯ, с която се възстановява дейността на органите на клетъчно ниво.

 

Биорезонансна диагностика и терапия само за Фестивал „Морски изгреви“ на промоционална цена – 50лв.

Записвания на имейл marijanna@abv.bg или
по телефон: 0878 558 810