Женското присъствие -

практически семинар за жени

Акценти: Как да се свързваме с женската и мъжката енергия в нас? Как да се свързваме с вътрешния си център? Какво означава да сме едновременно чувствени и духовни? Енергийни, психологически и танцово-медитативни практики за свързване със силата на женското присъствие. 

Програми на Кремена Станилова за самопомощ 

 • по-СпОко! Твоята DVD програма за самопомощ. За живот без напрежение, стрес и паника

https://onlinelifeacademy.com/produkt/po-spoko

 • ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАВИГАТОР – Онлайн курс: как да управляваме живота си, опознавайки себе си, възможностите си и другите.  Първият цялостен и системно-свързан онлайн курс, който сглобява пъзела от отговорите на основополагащите за всеки човек въпроси „Кой съм аз, кой си ти?, обобщаващ НАЙ-РАБОТЕЩОТО НА ТЕМА ЛИЧНОСТОВО РАЗВИТИЕ В 7 СИСТЕМНО-СВЪРЗАНИ ЛЕКЦИИ.

https://onlinelifeacademy.com/produkt/psihologicheski-navigator

 

 • УВЕРЕНИ СТЪПКИ Онлайн курс за жени за силата на увереното присъствие, силата на увереното общуване и силата на уверената позиция.

https://onlinelifeacademy.com/produkt/uvereni-stapki-onlajn-kurs-za-zheni-v-5-modula

Кремена Станилова ще проведе семинар
на 27 юли от 11,30  до 13,00 ч.

 

Последвайте в Интернет:

 • Yelp - White Circle
 • Yelp - White Circle
 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon

 

Кремена Станилова

Преживявам се като много енергична, волева и себеотстояваща се.  Защото смисълът на едно себепознание е да приемем нашата светла и нашата сенчеста страна, без да воюваме с тях, а смисълът на една лична терапия е точно да станем цялостни. Защото болестта обикновено е символ на потиснати желания, стремежи, наши черти, които не приемаме и отхвърляме.

Родена съм в град Велико Търново. Цяло щастие е да израсна в благословено с красотата си място.
Търновград е мястото, където се приютявам, когато ми е най-бозаво и разбъркано, но и когато ми е смирено и тихо. Тук се връщам заради въздуха, заради шума на Янтра, заради мириса на стара къща, заради корените ми - тук са моите роднини.


Друго място, което нося в сърцето си, е малкото градче в Габровско-Севлиевския Балкан, Сухиндол, където прекарах ранното си детство и летните училищни ваканции. Там се заразих с Дионисиевия дух на празниците на лозата и виното. Там започна и моята голяма любов към книгите, когато след дългите разходки с колелото си, се заравях в изключително богатата библиотека на местното читалище с вековна традиция.

 Обичам да пътувам. Да пътувам. Да пътувам. Да шофирам. Всякакви масажи и спа. Музиката на Шаде, Стинг, Ингви Малмстийн, Дейвид Ковърдейл, Карлос Сантана. Италианска музика. Филми от 80-те години на 20 век.  Лежерните обяди сама сред гъмжило от хора. Да стоя на улични кафенета в градове с история. Вечери с моите хора на тихи места с невероятна кухня. Всичко от 20-те години на 20 век. Да танцувам аржентинско танго.

Любимите ми автори са: Димитър Димов, Антон Страшимиров, Съмърсет Моъм, Оскар Уайлд, Бърнард Шоу, Хенри Милър, Оноре дьо Балзак, писателите от „изгубеното поколение на Америка” - Хемингуей, Фицджералд, Стайнбек ..., но чета и всичко, което ми се стори интересно.

Вярвам, че в човешкия живот за всичко има време, стига да го искаме силно и да имаме търпението да го постигнем.

 • психотелесен психотерапевт с единадесетгодишен практически опит в частна практика, водеща на десетки тренинги, терапевтични групи и групи по йога фюжън и танцова медитативна практика.

 • преподавател в лабораторни групи в Български институт по неорайхианска аналитична психотерапия, приемник на Институт за психотелесна психотерапия, гр. София, член на Българското Неорайхианско Психотерапевтично Дружество.

 • втор на книгата Who is Who in Life and on Facebook,  2013 г. Lambert Academic Publishing. A survey on verbal and non-verbal behaviors in real and in virtual world One Neo-Reichian reading – първата в света за характерите във социалните мрежи, издадена след участието ми на Световната конференция по психология в Истанбул, 2013 г. след предложение на LAP Academic Publishing Germany.