Очарователната Ива Благоева има своето второ участие във фестивал "Морски изгреви", като йога-практиките във второто издание през 2015г. се превърнаха в едни от най-посещаваните. Светлият спомен остана във всички и след ангажиментите миналото лято по създаването на собственото йога-студио "Тимшел", тази година с радост посрещаме Ива отново на южия край на Ахтополския централен плаж, където ще провежда своите практики за всички желаещи.


В поредицата от семинари, Ива Благоева ще се представи в нова амплоа и ще ни запознае със:

 

 Силата на йога

 

 Истинската магия на йога не се намира в изпълнението на специални и сложни движения, а в способноста да трансформира живота на онези, които я практикуват.

Йога поставя ударението не върху съвършенството в овладяването на позите, а в състоянието на покой, разкриването на вътрешната сила и чистота.

 

Ива Благоева

Преподавател по класическа, виняса и ащанга йога.

Ива е трикратен Световен шампион и многократен Републикански шампион по йога. Постигнала е уникални резултати в йога асаните, с изключителни постижения в класическата и спортната йога.
Тя е сертифициран преподавател от Световната федерация по йога и в момента е представител на всички Славянски народи във Федерацията.
Занимава се с йога от 17 год., през които е била участник и водещ на много международни семинари и фестивали, както в България, така и извън страната. Основател на йога център „Тимшел“.

Ето, какво споделя в рубриката „Един от нас”:

В какво вярваш?

Вярвам в любовта като трансформираща сила, която издига материята на по-високо ниво. Вярвам, че алтруистичното превъзпитание на съзнанието би довело света до мир и любов.

 

Вярваш ли в хората?

Вярвам, че всички са надарени с големи възможности.

 

За какво мечтаеш? На какво се надяваш?

Поглеждайки реално ситуацията наоколо, виждам че животът се превръща в карантина. Срещам се с млади хора, страдащи от депресия, хернии, дископатии, язви, безжизненост и т.н. Младостта се превръща в старост, защото всеки е угнетен. Много хора са поразени от болестта на безличието, липсата на идеали и духовен морал. Като мъртва кожа се смъкват културата и цивилизованият стил на живот. Надявам се това да се промени. Мечтая да заменим грозното с красивото, страховете със свобода, съмнението с вяра, илюзията с истина, нечистото с чистото, изкуственото с истинското, лошото с доброто. Но всичко това вече се случва!

  

Ива Благоева ще има следните участия:

Всеки ден ще води йога на плажа - 

 от  24 до 28 юли от 7,00 ч.  до 8,30 ч.

Семинар на 26 юли от 9,30 ч.
 

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • Yelp - White Circle