26-ти Юли !!! 
 Ден – Четвъртък 
Четвъртък – ден на Юпитер

Юпитер – резониращ ФА ДИЕЗ
ФА ДИЕЗ – резониращ сърцето 

 

Група  GAYANI – ГАЯНИ  ви кани на Концерт в Духа на мистична и алтернативна духовна музика на нашето съвремие, резонираща в съзнанието на хората като космическа.

Музика изпълнена с послания, с древния пра-език на гласните, който вокалът на групата Михаела, позната още като Maica – Ra носи със себе си и включва в част от музикалните си композиции. Върху тях са правени изследвания и се казва, че лекуват с вибрациите и кодовете, в които се изразяват.

Тя създава проекта „Древност и космос”, за да развива творчески идеи, в които обединява талантливи музиканти и артисти със сходно светоусещане. По-късно включва и харизмичните музиканти, с които се ражда група  GAYANI и правят именният им дебют на ХХ Салон на изкуствата в Народният дворец на Културата – НДК.

Духът ви ще се насити с вибрациите на много и уникални инструменти–кахон и още перкусии, бас китара, Индиански Рама дръм, диджериду в различни тоналности, кларинет, флейта, хенг дръм, цигулка, кристални и тибетски купи, камертони, чаймове  в резонас с природните елементи. Изобилие създаващо  усет на различни светове в хармония между древността и космоса.  

Група GAYANI

 

MIHAELLA STOIKOVA  -  След завръщането си в България, Михаела Стойкова - Maica–Ra създава първите звуколечебни концерти и медитации у нас, но по–вълнуващото е новаторското й откритие, още в Америка, на Божествената хармония между кристалните купи и етно-вокалните й импровизации от фолклорни орнаменти с древния – пра-език на гласните. Вярва, че имаме повече от един талант, че вратите са отворени за търсенето и изживяванети им.                                                               Като малка първо намира актрисата у себе си, после завършва колеж за Приложни изкуства, след  което на сцената преоткрива интереса си към музиката, която я отвежда в още по-дълбокия свят на звука и връзката му с езотериката и вибрационната медицина. Завършва институт за „Звуколечение и Осъзнаване” в Сан Франциско.  Още през 2008-ма в Лос Анжелис записва авторски албум с музиката на пеещите купи и камертони, в който се включват известни музиканти  и тонрежисьори.
В България, очарователната дама е позната и на почитателите на телевизионния сериал „7 часа разлика” в ролята на Оля, майката на Явор. За хората, които не я познават първата среща е като силен заряд от положителна енергия, която те кара да се усмихваш и от теб да струи любов. Концертите на МАЙКА–РА, са приказен "Звуков Душ", отварящ сърцата и настройващ към честотите на безкРАЙното Вселенско Благоденствие.

PETAR YORDANOV BUNY - перкусии, тъпан, кахон, барабани, флай дръм, китара и съм сигурна, че има още нещо!!! Пресъздава елементи от етно музиката и автентичния фолклор по модерен и достъпен начин. Freelance Musician, познат още като перкусионист на група ORATNIZA, уникална и неразделна част от известните ТЪПАНИ И ГАЙДИ, ОСНОВНО ВЕТРОВЕ  и ощеее…

STENLI STANWAV -  диджириду,  кларинет, флейта, перкусии. Freelannce Musician, който изработва музикални инструменти в нови дизайни и приложния, пише романи. Мулти - инструменталист. 

Всеки един  от музикантите е творец, дарен с повече от един талант в различни артистични светове.

Група GAYANI и техният концерт "Древност & Космос" очаквайте на
 26 юли от 21,00 ч. 

Последвайте в Интернет

  • Yelp - Белый круг
  • Yelp - Белый круг