Семинар - Искаш ли да извадиш на светло сянката си?

 

Познаваме ли сянката си?

Ще преминем заедно през едно пътешествие, по време на което ще осветлим нашите сенчести кътчета, разкривайки дилемите, произтичащи от тях. Дилеми, които ни саботират и ни пречат да изживеем своята уникалност. Ще разберем също:


- Как да превърнем нашата слабост в сила? По достъпен, увлекателен и лесен начин ще разберем как нашата уязвимост всъщност може да бъде извор на мъдрост.

-Какво ни възпрепятства да бъдем себе си?

Всички ние се раждаме уникални, но още със самото ни раждане започват да ни вкарват в калъпи, правейки ни еднакви. Така започва пътят на нашето обуславяне, или програмирането, което бавно, но сигурно потиска нашата уникалност и като следствие от това живеем живот, който не е нашият. Така не реализираме потенциала си и не изпълняваме мисията, за която сме родени. Само когато осъзнаем програмите, които ни управляват и ни пречат да живеем като себе си, ще можем да започнем да намаляваме тяхната сила. Когато не сме осъзнати за своето обуславяне, то отнема от силата ни и ни отклонява от пътя ни.

За да извлечете практическа полза от лекцията за себе си, носете своите карти. Ако не разполагате с индивидуална карта, можете да генерирате от тук:https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart или да изпратите своите данни – дата, час и място на раждане на gery.papa@gmail.com, за да ви бъде изготвена такава.

Гергана Кацарова - Папа ще проведе семинар
на 25 юли от 11,30 до 13,00 ч.

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon

 

Гергана Кацарова - Папа

Специалист съм по Хюман Дизайн. Изучавам тази изключително прецизна, точна и детайлна система от пет години, като за мен по-важно е не просто изучаването й, а заживяването й, т.е. не толкова натрупаването на теоретичните знания, колкото извличането на практически ползи в ежедневието. А Хюман Дизайн притежава огромен потенциал да бъде практически полезен. Приела съм за своя мисия да популяризирам това познание,  след като то започна да променя собствения ми живот – бавно, но стабилно, вкарвайки ме в моя път, от който дълги години се бях отклонила. Да го разпространявам на възможно по-достъпен език, за да носи практически ползи, а не като теоретично знание, което да занимава и забавлява ума, е целта, която съм си поставила, популяризирайки системата Хюман Дизайн.

Първият Хюман Дизайн специалист съм в Албания и Косово, където все повече организирам събития, свързани със системата, тъй като там е все още новост. Голямата ми страст, обаче, е индивидуалната работа с хора и като следствие от нея имам стотици проведени лични консултации. Създател и автор съм на две страници във Фейсбук, на албански и български, които много бързо набират популярност, както и все по-голяма аудитория - „Human Design Albania&Kosovo“ и „My Human Design / Моят Хюман Дизайн“. Обичам да споделям. Поради нарасналия интерес, в момента подготвям тематичен сайт, където да споделям знанията, опита си и наблюденията си, натрупани през годините.

Дипломиран филолог и маркетолог съм. Преди да се запозная с Хюман Дизайн работех в сферата на маркетинга, а преди това дълги години се занимавах с научна дейност, в резултат на която имам няколко издадени научни трудове в областта на езикознанието. Това са области, в които бях видимо успешна според социалните стандарти, но едва след срещата ми с Хюман дизайн открих своето истинско призвание.

 

През последните години работя като Хюман Дизайн анализатор в няколко държави, като по този начин изпълнявам мисия си –  да помагам на хората, които достигат до мен, да достигнат до себе си. Да възобновят отново връзката си със себе си, опознавайки се и да започнат да се приемат и обичат. Днес повече отвсякога се скандират лозунгите „Обичай себе си“ и „Бъди себе си“, но малцина знаят какво е да обичаш себе си и да бъдеш себе си, а още по-малко са онези, които наистина са себе си и се обичат. Едно от нещата, за които съм благодарна на Хюман Дизайн е, че ме научи да се самонаблюдавам.

 

Често сме чували препоръката да наблюдаваме себе си и мнозина са се опитвали да го правят. Но обикновено не знаем какво точно да наблюдаваме и какво да правим с информацията от своите наблюдения. Магията на Хюман Дизайн е в това, че носи потенциала да увеличава осъзнатостта ни и да ни държи по-будни. Разбира се, повишаването на осъзнатостта не е събитие, а процес, и отнема време.

 

Когато за първи път се запознах с  Хюман Дизайн, имах онова уникално усещане, че се намирам на точното място, при точния човек, в точното време. Още по време на първия прочит на картата ми възкликнах: „Ах, значи, всичко ми е наред!“. След това чувах същото и от много хора, с които работех, защото повечето от нас живеят с усещането, че нещо не им е наред и като следствие от това се опитват да потискат различността си, развивайки хомогенизирани модели на поведение, за да се впишат в стандартите на социума. След като се запознах със себе си през призмата на Хюман Дизайн (някои неща въобще не ми харесаха, признавам) не стъпвах по земята, защото ми бе олекнало и оттогава започна моето същинско приемане на себе си и най-вече – заживяване като себе си. И пътешествието ми към себе си продължава...