Силвина Белопойчева

 

от 12 години – Свободен Човек, посветил се да служи на Цялото. Лечител. Радиестезист – по метода на Людмила Пучко и „Многомерната медицина”.
„Няма нелечима болест. Има нелечими хора”

От 8 години - организатор на беседите на Георги Изворски. Провежда лекции заедно с него. 
Организатор и лектор на  семинарите Дом за живеене, Плодовете на Духа, Духът на Благария, Форумите  Здраве,  Събора на Здравето 2012 и 2013.
Администратор и създател на най-голямата фейсбук група, посветена на здравословния живот – Форум Здраве.

Изследва  трансформиращото въздействието на звука и духовната песен – чрез т.н. окултно пеене прави активации на хора и места.

Води медитации с лечебния код и златната сфера.

„При мен имаше един преломен момент – срещата ми с Георги Изворски. Качвахме един връх недалеч от бунгалото, където той е живял като отшелник. И нещо стана със сърцето ми тогава – отвори се, затупка ускорено, като на птиче. С отварянето на сърдечната чакра и разширяването на меркабата, което при мен става някак от само себе си щом запея, въздействието на музиката е вече истинско. Хората са наистина докоснати от това пеене, някои плачат, други се вдъхновяват, но то е трансформиращо.”
Работя за Новия модел на живот на земята – чист, в хармония с природата, следвайки природните и божествени закони.
Призванието ми е да служа и да лекувам.  Да помагам на душите да се опомнят, осъзнаят и обновят.

..........................................................................................

Георги и Силвина бяха едни от първите участници на фестивала през 2014 год. 
На петата година, имаме възможност отново да бъдем заедно!

Георги Изворски

 

За много приятели срещата с Георги Изворски е лечебна и трансформираща и активира „Звездния код на промяната“ у всеки, който е имал тази възможност за жив контакт с него.
Мнозина наричат Георги Изворски феномен, други го възприемат като лечител, ясновидец, Учител, приятел. Нека всеки вземе от него каквото му е нужно, защото той е всичко това, но най-вече е Човек на Любовта!


Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. остава светският живот на заден план и се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан.
От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цяла България.


В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единенние на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.

Георги Изворски е автор на книгите: “Диамантената десятка”, „Великият трепет”, “Шепа слънце”, “Аз и Пикасо”, “Пет елмазени рози”, „Озарения по Пътя“, „Златните стъпала“, „Златните песъчинки”.

За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗРЕВА от ЗАЛЕЗА…“

Георги Изворски и Силвина Белопойчева 
ще представят своите "Озарения по пътя" 
на 26 юли от 11,30 ч. 

Последвайте в Интернет

  • Yelp - White Circle
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Социальной Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка