Фестивал „Морски изгреви“ приветства младите таланти и с радост предоставя своята сцена за изява на Десислава. В дните на откриването на 24 юли и на Гала-концерта на 29 юли, ще можем да чуем и оценим изключителните й качества.
Пожелаваме й невероятен успех!

Десислава Николова ще вземе участие в:
Откриването на фестивала на 24 юли; 
Гала-концерт на 29 юли

 

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

Десислава Николова

Родена в гр. София, на 23 г. студентка. Занимава се с музика и по-конкретно с пеене откакто се помни. Започва със сценичните си изяви пред публика на доста ранна възраст. Първите й участия са в групата „Като лъвовете“, която я въвлича в сценични постановки, концерти и участия в предавания по БНТ.

Десислава лесно се привързва към камерата и сцената, и решава да продължи в хоровата формация „Радиодеца“ към Българското Национално Радио, където прекарва 2 години. След това завършва Американския колеж в София, като по време на учението си посещава вокална група и членува в хора на Колежа, ръководен от Илия Михайлов.

Десислава продължава образованието си в Американския университет в България и завършва двойна специалност- Икономика и Бизнес администрация. След втората година в университета разбира за себе си, че освен професионално развитие в бизнеса е твърдо решена да гради и музикална кариера.

Започва ускорени уроци с професионален вокален педагог. Участва в различни издания на шоу на талантите към Американския университет, а през последната година от следването си получава роля в годишния мюзикъл, организиран изцяло от студентското тяло.

 

Мюзикълът „Рок завинаги“ обикаля цяла България, като част от националното си турне посещава 5 града и поставя 9 представления в рамките на 2 седмици. Мюзикълът се радва на изключителен интерес и затвърждава любовта на Десислава към голямата сцена.

Освен с пеене, Десислава Николова се занимава и с танци в стиловете Рага Денсхол и Ladies Style. Продължава с интензивната си вокална подготовка при педагог, като си пожелава много скоро да се установи на голямата сцена.