Луиза Душкова - Контрерас
 директор на компания за съвременно цирково изкуство „Цирк де ла Люлин“

Диего Контрерас
 професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа

Филип Хараланов
международно признат артист в сферата на визуалната манипулация

Цирк Де Ла Люлин има следните участия:

24 юли от 19,50 ч. - Авторско представление;

25 юли от 19,30 ч. - Авторско представление;
28 юли от 19,30 ч. - Участие в Гала-концерт

Последвайте в Интернет

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка

Цирк Де Ла Люлин

Първата Българска съвременна циркова компания създадена през 2012 г. Това е екип от млади циркови артисти с иновативни и класически умения в сферата на цирковото изкуство, обединени от желанието за развитие, които учат и трансформират себе си, устремени  към все по-добри изпълнения. Стремят се да намерят баланса между външния и вътрешния свят, да бъдат гъвкави и осъзнати, да жонглират с емоциите си и да изразяват себе си. Имат за цел да създават мост между поколенията, да показват на младите красотата на движенията и възможностите на телата ни.

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин” организира циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита, курсове за деца, циркови работилници. Те имат богат опит от професионални изяви у нас и в повече от 11 държави. Оценката за техния професионализъм е участието им като полуфиналисти в петия юбилеен сезон на популярното телевизионно шоу „България търси талант“.

Други техни успехи са: участие във втория по големина карнавал в света – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови; организиране на няколко издания на фестивала за съвременен цирк Mini Art Fest; участие във фестивали като WebIT, Fun City (Варна), Беглика, Нощта в Пловдив, Wake Up, Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest по време на Карнавала в Габрово, театрален фестивал Пиеро и др.

Екипът на “Цирк де Ла Люлин”, създава в началото на 2018 г. Циркова академия. В нея се приемат кандидати на възраст от 7 до 50 години, които се обучават на различни циркови техники, съвременен танц и други неща, които могат да помогнат дори в ежедневието.