Мотото ми в живота от дете до днес е: „Обичам, да Обичам всичко и всички по пътя си в името на висшето благо и добро! Най-прекрасното е, да можеш да си в подкрепа на прекрасните създания, повечето от които след срещата си с мен започват да се освобождават от погрешните програми на околния объркан свят и да се радват на новия си по-добър живот! Обучението се води на живо, като лектор в групи по градове и места където ме канят, по скайп, видео или телефонен чат. Телефонът ми е включен денонощно: 0886636929

Завършвам с любимата ми приказка „Мостът от светлина между нас и другите хора се поддържа с и чрез любов, следователно вашите мисли, чувства, емоции, действия и думи трябва да са любящи по всяко време към всичко и всички, в името на висшето благо и добро за всички, което се връща преумножено и към вас!!! Оставям Ви Моя душевен Мир и Ви обичам много! Благословени бъдете, Всички! И пак Ви ОБИЧАМ!!!

Боби Георгиев ще проведе семинар:
Хоопонопоно за живот без ограничения 

на 24 юли от 11,30  до 13ч.
 

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

 Боби Георгиев

ЗДРАВЕЙТЕ, Приятели! Роден съм през 1960г. в Кюстендил, а на 6 годишна възраст се разболявам от силна простуда и вдигам високата температура, като загубвам почти напълно зрението си! От 7 до 33 години съм незрящ, освидетелстван като инвалид с придружител! Благодарение на божествената сила Аз завършвам дърворезба и в последствие преподавам дърворезба и дизайн в Техникума по вътрешна архитектура в Кюстендил от 1980 до 1988 година, а оттогава преподавам резба и дизайн на хонорар! От 7години имам статут и преподавам резба и дизайн на малки деца и студенти в МИЛАНО! Там организирам школа за Балкански приложни изкуства за хора от цял свят, които са в пенсионна възраст и арт обучение на даунчета, аутисти и деца с двигателно-опорни проблеми в съботно-неделни курсове!

Занимавам се с духовни практики от дете и благодарение на божествената сила съм това, което Съм! От 1996/7 година съм запознат с Хоопонопоно и го използвам, за да изчиствам себе си и света около мен! През всичките тези години съм помагал на много хора по пътя си, особено целенасочено през последните 7/8 години! По молба на всички тези хора, накрая преди три години направих Клуб за Духовни интереси „Хаваяна“ или шеговито наречено - забавачка за деца от 5 до 150 години! Хаваяна идва от Хавай, а с Хоопонопоно също се запознах 1996/7 година в Хавай и оттогава го практикувам.  Хоопонопоно е нещо, което ми е необходимо, като комбинация с квантово, тета или друго лечение!

Обучавам и помагам на много хора, да открият липсващата част от себе си, за да живеят по-добре! Работя за здравето на деца Аутисти, Даунчета и такива с двигателни проблеми, хора с мускулна дистрофия, множествена склероза  и много други, дето им казват лоши болести! Не връщам никого, всеки е добре дошъл, щом се нуждае от подкрепа! Таксата за клуба е благотворителна за издръжка на помещението! Варира от 30 лв. до 30 евро, но повечето хора когато видят резултатите даряват суми по вдъхновение от случващо се в живота им!

При мен идват и много други, като мануални терапевти, рейки майстори, психотерапевти, повечето от тях имат проблем с изчистването на негативната енергия, която натрупват от пациентите си и не могат да изчистят! Най-малките са  4/5/6 годишни сладурчета, дето са ги кръстили хиперактивни, а те са като ангели! Резултатите са изумителни при всички!