Семинар - Здраве за Жената 

Какво налага да отделим внимание на женското здраве?

Защо се стига до хормонален дисбаланс и кое провокира тази фина система на женската репродуктивна система?

Каква е ролята на Психо Невро Ендокринна и Имунна система – ПНЕИ?
Защо се проявява хормоналния дисбаланс при жените, като все по-често започва и от ранна детска възраст?
Ще се поровим в темата за “Вечната женственост” и малко история за премарина…
За влиянието и страничните ефекти на противозачатъчните таблетки…
Заболяване ли е менопаузата?
Какво представлява “токсемията”?
Какъв е изходът?

Разбира се, че изходът е в протегнатата ръка на Природата, която е дала отговор на всички наши проблеми, а наша грижа е да сме информирани и да знаем как да си помогнем.

Заедно ще се насладим на четвъртото издание на Фестивал "Морски изгреви" 2017,

като започнем с посрещане на слънцето на

24 юли от 5,30 ч. на скалите до фара.
Семинар "Здраве за жената" на 25 юли от 9,30 ч. 

Последвайте в Интернет

  • Yelp - White Circle
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Бисерка Райкова

 

Здравето е свобода, красота и хармония

с ритъма на природата!

 

Моят свят е посветен на пълноценното здраве, изградено от различните си части - духовно, физическо, социално, финансово. Всяка една допълва другите и оформя живот в радост и благоденствие!

Прекрасно е, да определяш сам правилата в живота си, да се наслаждаваш на всяка минута, защото е подплатена с твоето усещане за смисъла на нещата, защото пулсира с твоята вибрация и ритъм!


Близо девет години вървя по своя път, далеч от стресиращата действителност на общото разбиране за работа и успех. Избрах, да търся своето място под слънцето, където да се чувствам щастлива и удовлетворена, в мир със себе си.

След рязкото откъсване от материалното, където отдадох своя тридесетгодишен стаж, последва извисяването в необятността на духовното, с десетки курсове и семинари, които ми отвориха вътрешните очи.


Балансът, който ми се изплъзваше, лутайки се между заземяването и духовността, открих много добре осмислен и предаден в Корпорация „Сибирско здраве”. Всичко, което съм аз, свободно и с вдъхновение мога да изявя в тази общност, която предлага здравето в цялата му мащабност и във всичките му аспекти – физическо, духовно, социално, финансово.

Открих мисията си, да помагам на хората да преобразяват света около себе си, да бъдат свободни, хармонични и осъзнати, да разбират своето здраве и избират своето благоденствие!

Животът ми сега носи онази красота и сигурност, която се постига следвайки собствения си път на развитие. В тази прекрасна и слънчева картина особено място заема едно кътче, където прекарвам повече от половината време на годината и което ме дарява с магичния си дух – Ахтопол. Това е мястото, където развихрям моята страст към фотографията, изгревите и залезите се редуват безкрайно очароващи и вълшебни, всеки ден представя уникалната си красота!

Пак в Ахтопол реших да обединя във Фестивал всичко онова, което ме вълнува и запълва моя свят – изкуствата, духовността и темите за личностното развитие, здравето и красотата.

.

Винаги съм искала да посрещам изгревите на морето, потъвайки в безкрайния хоризонт, посрещайки ярките лъчи на слънцето и това е факт от години. Тук в Ахтопол, времето има други измерения и превръща всеки миг в красиво изживяване на величествени и ярки картини, поднесени от безкрайния ритъм на изгряващото и залязващото слънце! Искам повече хора да усетят тази магия, да се заредят от природните сили властващи в това райско кътче и да се обърнат навътре към същността си.

Радвам се, че създавам такова събитие, което дава дълбоко удовлетворение и вдъхновение на всички, които са били участници в него! Очаквам тази година нови, прекрасни изживявания и ярки спомени от древен Ахтопол, огряван от щедрото слънце, брулен от ветрове и бури, съхранил природата си и древния си дух!