По време на фестивала Анжела Атанасова ще участва
като гост-преподавател и ще ни запознае с
"Техники за жената чрез движение и звук" 


Програма на семинара:

1. Техники за жената чрез движение и звук от древните жрици за баланс, осъзната сексуална мъдрост и проявление на вълшебен живот.

2. Златният ключ на жената и чисто съзнание - кратка медитация за тялото на жената.

3. Светлинният език и храмът на любовта - кратка медитация.

                       

  

Анжела Атанасова ще има
две участия на 28 юли:

1. Ще  проведе семинар от 11.30 до 13.00 часа
    2. Ще изпълни два танца в музикалната вечер

 

Последвайте в Интернет:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Yelp - White Circle

 

Анжела Атанасова

 

Анжела е лектор в сферата на метафизиката и провежда редовни духовни семинари у нас и в чужбина, включващи живи чанълинги и знанието на суфи. Използва древни техники и танци от Египет, Персия, Индия и др., а също така и тракийски мотиви от жените жрици, като прави симбиоза с алтернативни техники за здраве, баланс и връзка с изначалното чисто съзнание, което практически е доказала чрез създадената от нея система за мултиизмерен живот.

 

Тя е директор на първата академия за древни танци у нас и на международен фестивал Dance Fest Black Sea Bulgaria by Anjela - за египетски, индийски, персийски, тракийски и ориенталски танци в България, на който кани майстори от цял свят в серия от семинари, гала концерти. Анжела е преподавател, а също така и гост в гала концерти в:

 - Кралското издание на най-популярният фестивал в Белград;
 - Румъния - фестивал в Северна Румъния, в древния град Орадея;
 - Хърватия – Фестивал в Загреб;
 - Гърция – Солун и Санторини;
 - САЩ – Лас Вегас, Тайван, Холандия – Амстердам, Италия – Милано и Наполи, и др. дестинации, в които има покани да бъде гост и преподавател, както и спонсор в международни фестивали.

 

Сертифицирана от:
- Световен съюз на изкуствата и културата WUAC-Украйна 2014 г.;
- Министерство на културата България 2012 г.;

- Международна Академия за Изкуства - Русия 2006 г.;

- посолство на Бразилия през 2011 г., за участие и оранизиране на заключителна част на концерт във Военен клуб София с международни участници от Сан Франциско, Ню Йорк и др. (инициатива за събиране на средства за жени с рак на млечната жлеза);

- Сертифицирана от Международни Европейски фестивали.

Анжела е създател на 13 Концерти изпълнени на театрална и оперна сцени из България, свързани с египетското и древнотракйиското изкуство, базирани и на законите на Квантовата физика и теория (с включени техники за работа с ДНК и клетъчната памет).

Първата жена в България, която преподава заедно с Египетски майстор - Танцът на Дервишите и Суфи философията, които реализира на сцени и в метафизични семинари в страната.

Лектор е в Изданията на Меджународен форум за Здраве, Хармония и Красота - Варна, Бургас, В.Търново, Пловдив - 2013 - 2015 г.

- Арт мениджър през 2012 г. на Фестивалът на Българското Образование - София.

Анжела е лектор и танцов терапевт в Рехабилитационни центрове по квантова Медицина - работила е с д-р Вергиния Георгиева и по проекти с Бразилското посолство.

Създава първата програма, практически доказана - 9 месечна танцова терапия, базирана на квантова физика и древноегипетски, индийски, персийски и тракийски техники за бременни жени - с продължителност 9 месеца до последния ден на раждане на детето.


Споделя интервюта в списание – 9 месеца.
Издадена книга през 2012 г. - АНГЕЛСКИ ГЛАС BY ANJELA

В момента работи върху две книги свъразни с метафизика и осъзнатостта в Новата ера „Слънчевата Раса и Съзнанията на Нова Земя” и за сексуалната енергия и библиотека на Съзнанието „Новият еротичен код”.

Анжела има завършени успешни 3 висши образования, като на 20 години става част от управлението на Семеен бизнес.

Управител на своя фирма за организиране и провеждане на събития и семинари, чиято насока е образователна и в сферата на изкуство, метафизика, балансиран многоизмерен живот и финансовият успех.

В София работи с едни от най-големите бизнес компании у нас.
От 2004 до 2010 г. е обучавана и насочвана от доктор от Германия - Е. Галиберт. Част от екипи на "Доктори без граници".

Изяви в телевизията - Канал 1 БТВ сутрешен блок, Евроком, Черно море Варна, Часът на Милен Цветков, Канал 3 и други Дава множество интервюта в списания ,сред които в бр. 7/2016 на сп. „9 Месеца”

В работният процес провежда професионални срещи и обмен с един от най-известните имена в квантовата терапия и метафизика от Русия и САЩ. В щата Алабама й предлагат изграждане на собствен Метафизичен център през 2011 г., но тя предпочита България и следват редовни семинари в 13 града Варна, София, Бургас, Пловдив, Димитровград, Габрово, Ловеч, Троян, Велико Тъново, Русе, Севлиево и др.